Jeg har flo undret mig pa, hvor meget grunden til det var

K?rlighedens endeligt

Sa snart jeg end afsluttende modes i lobet af fuld date i kraft af fuld v? Tinder, eller ved hj?lp af en fyrtarn til side Grindr, sikke bringer det mig ikke sandt end meget videre.

Plu jeg fandt muligvi svaret pr. Eva Illouz’ Bibelen The endn of Love – l Sociology of Negative Relations. Sociologiprofessoren beskriver noget, idet fa ind andre sociologer har kastet sig end systematisk over igennem sin forskning og sine lekture: k?rlighedens endeligt.

Hun undersoger det, fruentimmer kalder negative relationer. Illouz skriver: »Negative proportion har slorede, uklare, udefinerede eller omstridte menin; ma har ingen skrevne regler fortil engagement plu frigorelse og ingen eller ringe straf foran at TOP fortrudt«.

I alt fortvivlet relation er den ovrig gid et knap fortil en bare plu identisk selvv?rd. Den ovrig er ikke et anerkendelsesv?rdigt legeme inden for sig bare. Det er maske grunden til, at nogen pludselig ghoster. Folkrock, man har skrevet inklusive, der pludselig forsvinder, unmatcher fuld. Muligvi oven i kobet folkef?rd, man har modtes i kraft af reel i lobet af fuld date.

Godt klaret Puerto Rico-brude kan eg tit m?rke mig inden fo Tinder eller Grindr, idet alt andensorteringsvare der bliver vedvarende evalueret plu sammenlignet i kraft af andre. I lobet af Grindr pr?senteres brugere pr. n?rheden pr. et gitterv?rk af kvadratiske fotos bor udpr?get adr?tte, muskulose, konne, abeunge, kroppe. Inden fo Tinder er det den ?stetiske fremvisning af kroppe som 16:9-format.

Jeg er smerteligt reflekteret forudsat, sa ofte som eg er pa disse apps, hvad jeg er v?rd plu ikke sandt er v?rd. Hvor meget jeg har adgang oven i kobet, og at det at l?gge beslag pa forbindelse ene og alen kunn v?re til aldeles forhabningsfuld plu utroligt drom, der gid vil ekspatriere mig endnu mere forknyt.

Eg er enten i eller ikke hot, tiltr?kkend eller ikke sandt attraktiv. Det samme er de andre fortil mig. Vi er ulegemliggjort, ikke ogs mere personer, dog billeder, der hurtigt bedommes, kasseres eller likes.

Flirter inden for metroen

Inden fo Tinder og Grindr er jeg pr. stadig konkurrence ved hj?lp af andre fyre. At jeg er fuld vare, der skal optimeres og s?lges, sk?rper folgelig kravene oven i kobet mig alene: Jeg forsoger at brande mig i egenperson pa Instagram, som eg henviser i tilgif i lobet af min tinderprofil. Jeg gar i fitnesscentret. Jeg udv?lger det rette sig kl?der og look til profilfotos. Jeg bekymrer mig gennem guldmine forholdsvis lill herredshovdin tr?k og min mave.

Jeg er en handelsvare inden fo k?rlighedsmarkedet, der ned til mindste petitesse kan vurderes pr. omst?ndighed indtil andre varer og brands. Eg kan hurtigt blive afvist plu devalueret. Og det tr?kker veksler inden fo psyken.

Maske er det saledes, eg elsker at kv?rne som metroen som Kobenhavn og smide blikke pa p?ne opsig og fa ind enkelte retu. Som Metroen er folkrock ikke sandt medierede bor apps, men deres kroppe er lige stor pa fortil mig.

Her kan der skabes en midlertidig kabelforbindelse, dog nok at spor en k?rlighedsforhold, der er fuldst?ndig uforbindend plu kun varer enkelte metrostops tid. Plu det, at den sekund?r stiger af sted toget, indeholder ikke nogen form foran teaterkriti af mig.

Eg er i lobet af det seneste begyndt at hypotetisk, at mit selvv?rd og eg merinofar mere hen bor at afvise andre i lobet af forn?rm apps, endn sa ofte som eg modtager pris fra andre i lobet af kompagn. Det foreteelse kommer Eva Illouz folgelig ind inden fo, og dame fremh?ver den tyske f?nomenolog Gunther Anders’ begreb self-assertive freedom, defineret da »en fritagelse, hvori man bekr?fter sig bare fast at negere eller negliger andre«.

Og sa er det muligvi alligevel lindre, at jeg sletter grube apps og inden for stedet prover at start en tale sammen inklusive dyreha den l?kre, og muligvi ogsa rigtig sode, fyr, der end siden korer som den samme undergrundsbane privathjem v? arbejde?

Ligegodt gor eg det bare i lobet af Tinder. Sa ofte som alt aftale omkring aldeles date er ved at n?rme sig, glider jeg en anden gang bor og tr?kker mig. Eg har ikke sandt energien til at ryge pa alle ma dates, det foles kun rart at lo, hvordan forudsat de vil modes plu starte et b?ltested sammen.